Alfréd tánc nélkül is továbbjutott a Rising Starban


A győri Fehérvári Gábor Alfréd már a legjobb tizenegy énekes között a tehetségkutatóban.


20.11 - Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült falat emelnem. Ezzel a dallal nagy fába vágtam a fejszémet, de a közönség segített. Nem vagyok mindennel elégedett, megosztotta a figyelmemet az ének, a mozgás, igyekszem majd, hogy mindenben fejlődjek és egyre magasabb százalékot érjek el. Mindenkinek köszönöm a bizalmat - nyilatkozta a kisalfold.hu-nak továbbjutása után Alfréd vasárnap. A győri tehetség másodikként lépett a Rising Star színpadára és egy pörgős James Arthur számot énekelt.

19. 32 - Noha az énekes kisfilmje alapján arra számítottunk, hogy Alfréd táncolni is fog, ez a ˝mutatvány˝ végül elmaradt, ezt a zsűri viccesen meg is jegyezte. Ám így is 73 százalékot ért el a produkciója alatt, így a győri tehetség az első biztos továbbjutó a TOP11-be. Gratulálunk!


Vasárnap - korábban írtuk:

Este 7 órától kezdődik a show a TV2-n, színpadra lép a Rising Star legjobb tizenkét énekese. Alfréd annyit már elárult, hogy a mai adásra egy pörgősebb, energikusabb dallal készül. - Mindig az lesz a kérdés a műsorban, hogy tudunk-e újat mutatni. Előny lehet, hogy hozzám több zenei stílus is közel áll - mondta a győri tehetség.

Alfréd karácsonyra úgy szeretne hazatérni Győrbe, hogy a TOP10-ben van, ezt a célt tűzte ki maga elé. Ehhez a mai és a következő vasárnapi adásban kell továbbjutnia.

Ha már ünnepek: a Rising Star énekese a karácsonyi bevásárlással mindig gondban van, mert azon stresszel, hogy olyan ajándékot vegyen, aminek az illető a legjobban örül. Kamerák kísérték el egy vásárlásra.


Szombaton írtuk:

Egy szoros párbaj után jutott a Rising Star legjobb tizenkét énekese közé a győri Fehérvári Gábor Alfréd. Mostanra talán már el hitte, hogy vele folytatódik a TV2 műsora. - A pénteki próbák előtt úgy állok, hogy felfogtam a továbbjutást és kitűztem az újabb célt: karácsony előtt szeretnék a TOP10-be kerülni. Ennél azonban nem szaladok előbbre a tervezgetésben, csak a következő két adásra koncentrálok - mondta a kisalfold.hu-nak Alfréd pénteken.

Az első akadályt a vasárnapi show-műsorban kell leküzdenie az énekesnek. – A dalom nagyon jó, fülbemászó, és ezúttal energikusabb, kicsit más oldalamról próbálom megmutatni magam. De aggodalomra semmi ok, lesz rajtam ruha – tette hozzá nevetve.



A mezőnyről szólva elmondta: - Nagyon érdekes lett a TOP12. Bár úgy érzem, vannak énekesek, akinek itt lenne a helyük, a továbbjutott versenyzők közül gyengének senkit nem mondanék. Mindenki másért szerethető és nagyon jó - fogalmazott.

A munkája és a gyakorlás mellett a fiatal tehetségnek kevés ideje marad a pihenésre. - Az idő egészen más dimenzió most, mint a műsor előtt, harminc perc üresjárat is felértékelődik. Amikor van egy kis szabadidőm, akkor is marad a zene, olyan dalokat hallgatok, amikkel szívesen állnék színpadra. De egy-egy jó film is kicsit ki tud ragadni a mókuskerékből" – árulta el Rising Star énekese.

Vasárnap is az ingyenes mobilalkalmazáson keresztül szavazhatnak a tehetségekre a nézők, és válhatnak az ötödik zsűritaggá.



Megjelent: 2014. december 13-14. - kisalfold.hu, fotók: TV2



lap teteje