Szakítás után is jól énekelt, továbbjutott Alfréd a Rising Starban


A győri Fehérvári Gábor Alfréd a legjobb tíz versenyző közé jutott a Rising Starban vasárnap. Az énekes örül a sikernek, de azért nem teljesen elégedett a produkciójával.


Vasárnap

20.15 - Két év után véget ért a párkapcsolata, így az emiatt érzett fájdalmát is belevitte az előadásába Fehérvári Gábor Alfréd tegnap. A győri énekes John Newman Cheating című slágerét énekelte a Rising Starban és 75 százalékot ért el a produkciójával. Alfréd így anélkül, hogy egyszer is a veszélyzónába került volna, továbbjutott a legjobb tíz versenyző közé a TV2 tehetségkutató show-műsorában.

"Örülök, hogy sikerült a tíz közé jutni, de nem vagyok maradéktalanul elégedett. Köszönök minden támogatást és szavazatot, igyekszem a következő héten még többet beleadni"- értékelt lapunknak Alfréd a fellépése után.

A négytagú zsűriből egyedül Kerényi Miklós Gábort nem győzte meg a győri tehetség előadása, szerinte " most nem volt elég mély" a produkció. Mező Misi azonban úgy fogalmazott, az énekes erényt kovácsolt abból, hogy mélypontot él meg a magánéletében, Feke Pál pedig "szenvedélyes, tökéletes" előadást látott.

15.15 - Épp a fodrásztól lépett ki Alfréd a Rising Star stúdiójában, amikor utolértük egy gyors hangulatjelentésre vasárnap. Elmondta, délelőtt tíz órakor kezdődött a nap, már a kamerapróbán is túl van.

A győri énekes eloszlatta feltételezéseinket, miszerint a pörgős dal éneklése azt jelenti, hogy közben táncra is perdül majd. - Nyilván több lesz a metakommunikáció a dal alatt, de táncolni nem fogok, arra azért nem kell számítani - mondta nevetve.

Alfréd elárulta azt is, nem foglalkozik azzal, hogy a többi énekes hány százalékot ér el. - Egyelőre saját magammal versenyzem, az érdekel, hogy magamat le tudjam győzni - mondta.

A Rising Star 19 órakor kezdődik a TV2-n, továbbra is az ingyenes mobilalkalmazáson keresztül tudnak szavazni - Alfrédra is.


Szombaton írtuk:

Győrben, barátaival töltötte a szilvesztert Fehérvári Gábor Alfréd. Az énekes viccesen megjegyezte: nagyon jó volt a hangulat, de a város utcáit járva annyira fázott, hogy attól félt, még a hallását is elveszíti lefagyott fülei miatt.

Szerencsére nem történt ilyen tragédia, és Alfréd egy nagy alvás után már Budapesten készül a Rising Star vasárnapi élő show-műsorára. - Egy brit énekes pörgős slágerét énekelem majd. Szeretem ezt a dalt, de nem lesz könnyű dolgom, mert újfent ki kell mozdulnom a komfortzónámból - mondta portálunknak.



A tehetség úgy érzi, a műsor kezdete óta sokat csiszolt technikáján az énektanár, torka bírja a terhelést, nem fárad el. Az biztos, hogy holnap is szüksége lesz minden tudására a továbbjutáshoz, mert a tizenegy versenyző közül - Várhegyi Lucas Palmirát a decemberi utolsó adásban visszaszavazták a nézők, ezért bővült a mezőny -, egy valaki búcsúzik az adás végén.

A legutóbbi produkciójával magas, 85 százalékot elért Alfréd most is bízik a közönség támogatásában. - A műsor kezdete óta próbálom magam felkészíteni arra, hogy mindenkinek úgysem tudok megfelelni, ez nem is lehet elvárás. De a visszajelzések alapján eddig jóval többen vannak azok, akiknek tetszenek az előadásaim, és ennek nagyon örülök. A következő fordulót is szeretném magabiztosan venni - mondta a győri énekes.



Megjelent: 2015. január 3-4. - kisalfold.hu, fotók: TV2



lap teteje