Rising Star - Felállva tapsolták Alfrédot, továbbjutott a győri énekes


Továbbjutott a legjobb nyolc énekes közé a győri Fehérvári Gábor Alfréd a Rising Starban. Mind a négy zsűritag igennel szavazott az előadására, meggyőzte a nézőket is, második helyen zárta az estét.


Vasárnap

21.20 - Megnehezítették a versenyzők dolgát a Rising Starban. A fal a korábbi 70 százalék helyett 75 százaléktól emelkedett fel - ennyi kellett az énekeseknek a biztos továbbjutáshoz -, miközben a zsűritagok szavazatának értékén nem változtattak. Noha a plusz öt százalék elsőre csekélynek tűnhet, a kilenc énekes közül csupán négynek sikerült megugrania a küszöböt. Köztük volt a győri Fehérvári Gábor Alfréd is, nagyszerűen énekelt.

- Nagyon boldog vagyok, hogy felemelkedett a fal. Csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm mindenkinek a támogatást - nyilatkozta lapunknak továbbjutása után Alfréd, érezhetően még az előadás hatása alatt.

A győri énekes James Arthur Impossible című dalával lépett színpadra és 83 százalékot ért el. Versenytársai felállva tapsolták, mind a négy zsűritag igennel voksolt a produkciójára és elragadottan értékeltek.

Mező Misit kirázta a hideg az előadástól, és hozzátette, soha nem hallotta Alfrédot hamisan énekelni. Kerényi Miklós Gábor nagyon boldog volt, hogy a tehetség "nem csak szépen énekel, nem csak jól néz ki, hanem titkokat is mesél magáról, miközben csak a zenével törődik". Pásztor Anna úgy fogalmazott, Alfréd, mint előadóművész is megnyílt, gyönyörűen, fókuszáltan adta elő a dalt. Feke Pál szerint is beletette a produkcióba szívét-lelkét a győri énekes.

14.10 - Már megszokhatták, hogy a Rising Star örökké meglepetéseket tartogat a nézőinek, azaz az ország legnagyobb zsűrijének, nem lesz ez másképpen most vasárnap sem.

A fal a korábbi 70 % helyett 75 %-tól emelkedik fel, de a négy zsűritag szavazata továbbra is csak 7 %-ot ér... Így a nézők szerepe az eddiginél is nagyobb lesz az énekesek továbbjutásában.

A győri Fehérvári Gábor Alfrédra is a műsor ingyenek mobilalkalmazásán keresztül szavazhatnak.


Szombaton írtuk:

Gyurta Dániel lelket öntött Fehérvári Gábor Alfrédba

Nagyon csalódott volt a Rising Star legutóbbi adásában elért eredménye miatt a győri Fehérvári Gábor Alfréd. A heti felkészülés is kedvetlenül indult az énekesnek, azonban váratlan helyről segítsége érkezett.

Fehérvári Gábor Alfréd igazi ajándékként értékelte, hogy találkozhatott az olimpiai bajnok úszóval, Gyurta Dániellel a héten.

– Elsősorban arról szólt a találkozó, hogy Dani lelket öntött belém. Bár nem lehet teljesen összehasonlítani, de párhuzamot vontunk a zenés tehetségkutatók és az élsportolók világa között, sokat beszélgettünk a kitartásról, a versenyhelyzetről, tanácsokat adott, hogyan kezeljem helyén a dolgokat. Sokkal jobb kedvem lett a Komjádi uszodában eltöltött idő után – mesélte a kisalfold.hu-nak az énekes.



Alfréd, miután visszanézte a múlt vasárnapi produkcióját, így fogalmazott:

– Úgy érzem, nem rajtam múlt... Nehéz összemérni egy erőpróbán a párbajtársam által énekelt, nagyívű dalt az én produkciómmal, ami inkább egy rétegzene volt. Talán most kevesebb embert ért el ez a stílus, és bízom benne, hogy nincs akkora különbség Czibi Norbi és köztem, mint amennyi a vasárnapi százalékokban megmutatkozott – mondta Alfréd.

A győri tehetség holnap bizonyíthat: egyik kedvenc előadója slágerével lép a TV2 élő show-műsorának színpadára. – Egy brit énekes dalával készülök, ami egy rettenetesen nehéz szám, de nagyon szeretem és megpróbálok mindent megtenni azért, hogy nagyon jól sikerüljön a produkció – tette hozzá a fiatal.

A tehetségkutató népszerűségét jelzi, hogy a Rising Star ingyenes mobilalkalmazását – amin keresztül szavazhatnak az előadásokra – már több mint négyszázezren letöltötték.



Megjelent: 2015. január 17-18. - kisalfold.hu, fotók: TV2



lap teteje