Szép volt Alfréd! A győri énekes a legjobb hét között a Rising Starban


Bár az erőpróbában alulmaradt, a győri Fehérvári Gábor Alfréd a második előadásával bizonyított. Jövő héten Keresztes Ildikóval énekelhet.


Vasárnap

22.00 - Alfréd kétszer énekelt

Fehérvári Gábor Alfréd és Singh Viktória párbaja nyitotta a nagy erőpróbát a Rising Star ma esti adásában. A győri énekes Ákos Fénybe nézz című dalával állt színpadra, a zsűritagok közül egyedül Kerényi Miklós Gábort nem győzte meg az előadás. Ezzel együtt Alfréd a veszélyzónába került, és újra énekelnie kellett.

A második fellépés már sokkal jobban sikerült: a One Republic Counting Stars című slágerét hallhattuk tőle. Az ítészektől négy igent kapott, és a nézőknek is tetszett a produkció, mert az est második legmagasabb eredményét, 81 százalékot érte el Alfréd.

Az énekes portálunknak adott nyilatkozatából kiderült, ő pont fordítva élte meg az estét, mint azt kívülről láthattuk: ˝Az Ákos dal alatt én nagyon jól éreztem magam. A második szereplés teljesen más energiát kivánt, de próbáltam átszellemülni az adás alatt. Nem ez volt a műsor alatti legjobb produkcióm, de örülök, hogy sikerült falat emelni és újra színpadra állhatok˝ - fogalmazott Alfréd.

A győri tehetség tehát továbbjutott a legjobb hét közé és vasárnap Keresztes Ildikóval énekelhet duettet.

15.03 - Újabb erőpróbával folytatódik a Rising Star, Fehérvári Gábor Alfréd Singh Vikit kapta ellenfélnek. Hogy sikerül-e legyőznie, 19 órától kiderül!


Szombaton írtuk:

A Rising Star győri énekesének írt dalt Kállay-Saunders András!

A legjobb nyolc versenyző ismét párokba rendeződve küzd meg a biztos továbbjutásért a Rising Starban.

A vasárnap esti adásban a győri Fehérvári Gábor Alfrédnak Singh Vikit kell legyőznie, hogy elkerülje a veszélyzónát.

Alfréd kedden olvasóink kérdéseire válaszolva elmondta, izgul az újabb erőpróba miatt. Vikit legalább annyira jó énekesnek tartja, mint Czibi Norbit - utóbbi versenyzővel szemben alulmaradt korábban.

A győri énekesnek nem lesz egyszerű feladata a vasárnapi dalával sem. - Egy népszerű és sikeres magyar előadó szerzeményével készülök. A dal abban az értelemben hasonlítani fog az első erőpróbán énekelt Szerelemhez, hogy ez sem a nagyívű éneklésről szól. A hangomat talán kevésbé tudom megmutatni, a lelkemmel, az érzéseimmel kell hatnom a közönségre. Bízom benne, hogy sikerül majd és mindez a százalékokon is látható lesz - magyarázta Alfréd.



Az erőpróba lényege, hogy a párok közül a kevesebb százalékot elérő énekes a veszélyzónába kerül, a magasabb százalékra értékelt tehetség pedig automatikusan továbbjut a legjobb hét közé.

Most vasárnap a veszélyzónába jutott énekesek egy második dalt is előadnak. Aki a legkevesebb százalékot éri el ezzel a produkciójával, az búcsúzik a műsortól.


Dalt írtak Alfrédnak

Kállay-Saunders András a hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg, hogy Szakos Krisztiánnal írtak Alfrédnak egy dalt. ˝Aki ismer, tudja, hogy ilyet nagyon ritkán szoktam csinálni. Mivel a dalaim mind egy darab belőlem, így nehéz odaadnom másnak. Annyit mondok, hogy nagyon boldog vagyok, ahogy most hallottam Alfrédot énekelni, és szerintem egy hatalmas sláger lesz! Szeressétek őt, nagyon tehetséges és szerény ember. Hamarosan jön a dal!˝ - olvasható a posztban.

Alfréd pedig így kommentálta mindezt:

Nehéz szavakat találnom, kérlek, érjétek be most annyival, hogy nagyon boldog vagyok, a dal nagyon tetszik. Andrást nem kell bemutatni... Krisztián munkásságát pedig már gyerekkoromban is csodáltam Ákos dalaiban, egészen hihetetlen, hogy méltónak találtak a dalra. Nagyon köszönöm és alig várom a közös ˝munkát˝.





Megjelent: 2015. január 24-25. - kisalfold.hu, fotók: TV2



lap teteje