A Rising Star döntőjében a győri Fehérvári Gábor Alfréd


A győri Fehérvári Gábor Alfréd a legjobb négy énekes közé jutott a Rising Starban vasárnap este. Ez azt jelenti, hogy az utolsó adásban is színpadra léphet, esélyesként a végső győzelemre.


A helyszínen követtük végig a Rising Star vasárnap esti adását, a stúdióban az első perctől érezni lehetett, hogy mekkora a tét. Két tehetségnek ugyanis a döntő kapujában kellett búcsúznia a műsortól.

A győri Fehérvári Gábor Alfréd a Kings Of Leon Sex on Fire című slágerével kezdett, és bár elsöprő előadására négy igent kapott a zsűritől és magas százalékot ért el, mégsem ő örülhetett az egyetlen, biztos továbbjutó helynek. A második körben az LGT Neked írom a dalt című szerzeményével állt színpadra. Ez a produkció drámai pillanatok után továbbjutott, így a győri énekesnek ott a helye a legjobb négy között, a döntőben.


Szombaton írtuk:

A győri Fehérvári Gábor Alfréd az elejétől nem versenyként fogja fel a Rising Start, ahogy mondta: önmagával harcol, hogy hétről hétre jobb legyen a színpadon. A döntő kapujában sem változott semmi, de Alfréd elárulta: nagyon szeretne beférni a legjobb négybe.



– Úgy érzem, eddig is sokat nyertem a műsorral. Elsősorban jobb énekes lettem. A válogatón még olyan szétesett voltam, mint egy darabjaira hullott puzzle, most pedig már legalább a kép fele megvan az énektanárnak, a szakembereknek köszönhetően. Magabiztosabb, határozottabb vagyok a színpadon, könnyebben merek improvizálni. Az sem mellékes, hogy találkoztam azokkal az emberekkel, akikkel kellett, kialakultak kapcsolatok, amik a jövőben is fontosak lesznek – mondta a kisalfold.hu-nak Alfréd.

– Nem titkolt célom, hogy ott legyek a döntőben, szeretnék az utolsó adásban is szerepelni, átérezni a finálé hangulatát. Ha ezt holnap sikerül elérnem, én már győztem – fűzte hozzá a győri énekes.

Arra, hogy Alfréd ott legyen a legjobb négy között, minden esélye megvan, hiszen a legutóbbi adásban is nagyon magas százalékot ért el az egyéni produkciójával. A vasárnap esti show-műsorra pedig egy amerikai rockbanda lendületes és népszerű dalával készül.

– Ha elsőre nem sikerül a továbbjutás, a második körre a magyar rockzene egyik legnagyobb együttesének slágerét éneklem, szerintem az is nagyon jó lesz – zárta.

Az biztos, hogy a most vasárnapi Rising Star is izgalmas lesz: a hat énekes először fal nélkül előad egy dalt, a legjobb eredményt elérő tehetség automatikusan a döntőben van, a legrosszabb rögtön kiesik. A veszélyzónába került énekesek újra fellépnek, és ahogy a korábbi adásokban, most is a legkevesebb százalékot kapott versenyző búcsúzik a műsortól. Mint mindig, a döntés most is a nézők kezében van.



Megjelent: 2015. február 7-8. - kisalfold.hu, fotók: TV2



lap teteje