Rising Star döntő - Alfréd a negyedik helyen végzett


A győri Fehérvári Gábor Alfréd úgy érzi, rengeteget kapott a műsortól, elkészült az első saját dala is. A Rising Start Várhegyi Lucas Palmira nyerte.


21.50 - Alfréd meghálálja a kék nyilakat

˝Nagyon köszönöm Győrnek a támogatást, és a szeretetet! Sokat számított, hogy mellettem voltak. A szavazatok eddig vittek, de remélem, lesz lehetőségem meghálálni minden egyes kék nyilat mindenkinek. Rengeteget kaptam ettől a műsortól, elkészült az első dalom, és bízom benne, hogy még sok követi majd – mondta a kisalfold.hu-nak Alfréd tegnap este.

A tehetség egy lendületes rockzenével állt színpadra, és csupán két százalék választotta el attól, hogy továbbjusson, majd dobogós helyért énekeljen. – Elégedett vagyok azzal, hogy idáig eljutottam, de egy nehéz hét után szerettem volna előadni mind a három dalt a fináléban, többet énekelni – fogalmazott.



Ahogy azt megírtuk, a győri versenyző felkészülését egész héten betegség nehezítette, több próbát ki kellett hagynia. Vasárnapra már nem fájt a torka, jobb volt a közérzete, de a láz, és a napokon át tartó köhögés nyilván nem múlt el nyomtalanul, még ha a produkción ezt kevéssé érezhettük.

A zsűri sem értett egyet az eredménnyel, a nézők szavazataival. Feke Pálnak elakadt a lélegzete a produkciót látva, azt mondta, Alfréd a mezőny egyik legnagyobb hangja, legizgalmasabb karaktere. Kerényi Miklós Gábor fogalmazta meg a legtöbb kritikát az énekessel szemben a műsor alatt, de a tegnapi előadás neki is nagyon tetszett. Pásztor Anna megkérdezte: „mi van veled Magyarország?" A zsűritag nem értette az elért százalékot, szerinte Alfréd fantasztikus volt. Mező Misi kijelentette: nem sikerült annyira formálniuk a közízlést zeneileg, mint ahogy szerették volna, az ő szemében Alfréd a győztes.

A győri énekes egyelőre visszatér a hétköznapi munkájához, de minden adottsága megvan ahhoz, hogy a verseny után is a zenéléssel foglalkozhasson. Ráadásul már elérhető Mary Joe című első, saját dala is.

A versenyt Várhegyi Lucas Palmira nyerte, második lett Czibi Norbi, a harmadik helyezett pedig Peter Srámek.

20.13 - Véget ért a verseny a győri Fehérvári Gábor Alfréd számára. Hamarosan írjuk a részleteket.

19.00 - Elkezdődött a Rising Star döntője. Ma este a zsűritagok már nem szavaznak, csakis a nézők voksolhatnak a műsor ingyenes mobilalkalmazásán keresztül.

A TOP 13 közös produkciója után jön a négy döntős. Fal nélkül énekelnek majd, és aki az első körben a legkevesebb százalékot éri el, nem folytatja a versenyt: ő lesz a negyedik helyen. Amint megvan az eredmény, szólunk!

A győri Fehérvári Gábor Alfréd egy lendületes rockzenét énekel majd, szurkolunk, hogy a betegséget is legyőzze.

15.52 - Alfréd annyira már jól van, hogy biztosan színpadra lép este. Ennél többet egyelőre nem tudtunk meg tőle, mert rohannia kellett tovább.

14.10 - Ahogy arról beszámoltunk, a győri énekes lázzal küzdött a Rising Star döntője előtt. Kedden még úgy tűnt, hogy véget is érhet számára a verseny, a próbák helyett otthon lábadozott.

Alfréd minden erejével azon volt, hogy vasárnapra jobban legyen és a színpadon a tőle telhető legjobbat nyújthassa. Még nem tudjuk, ma milyen állapotban van, de az mindenképpen jó hír, hogy jelenleg próbál a stúdióban.

Az énekesnek rengetegen szurkolnak Győrben is, ahogy egy olvasónk írta a kisalfold.hu Facebook-oldalán: ˝Hajrá Alfréd, győznöd kell! Győrben nagyon sok koncertet kell adnod, hiszen ide tartozol és az egész város szorít neked!˝



Megjelent: 2015. február 15. - kisalfold.hu, fotók: TV2



lap teteje