Fehérvári Gábor Alfréd: különleges érzés




A Rising Star felfedezettjének fut a szekér. A verseny egyik legkarakteresebb énekese, Fehérvári Gábor Alfréd a műsor óta már több ezres tömegnek is énekelt, első dala pedig a slágerlisták élén van. Szülővárosában, Győrben is bemutatkozott a rajongók előtt, akik főleg a gyengébbik nemből kerültek ki.

"Örülök, ha jönnek a lányok. Nyilván jobban örülök, ha ők vannak többségben" - hangsúlyozza Fehérvári Gábor Alfréd, aki természetesen szívesen ismerkedik, barátkozik a koncertek alkalmával, de a legfontosabb neki, hogy a koncertek jól sikerüljenek, hiszen az emberek azért mennek oda, hogy hallgassák őt. "Nekem is vannak lányok, akik tetszenek, a lányoknál is előfordul, hogy nekik meg én tetszem, de én énekelni megyek a koncertre és ők is azért jönnek ide, hogy átéljék azt, amit eddig csak a verseny során hallhattak" - mondja az énekes, akivel sokszor együtt énekelt a közönség. Ha pedig pörgősebb dal jött, akkor táncra perdültek. A teltházas győri szórakozóhelyen a Rising Starból ismert dalokat hallhatták azok, akik aznap este ott buliztak Alfréddal.

A fiatal tehetség nagyon örült, hogy szülővárosában léphetett fel, de nagyobb is volt rajta a nyomás emiatt. "Kettős érzések keveregnek az emberben akkor, amikor a szülővárosában léphet fel. Valamilyen szinten jobb izgulok, de mégis valamilyen szinten meg úgy érzem, hogy otthon vagyok, hiszen nagyon vártam már ezt a pillanatot. Örök élmény" - újságolja Alfréd, akinek karrierje villámgyorsan beindult.

Saját fellépései mellett lehetősége volt Mező Misivel és zenekarával, a Magna Cum Laude-vel fellépni. Akár egy szál gitárral, akár a zenekarral együtt énekelt, a közönség éljenezte, tapsolva fogadta. Azt mondja: hihetetlen nagy élmény ennyi ember előtt énekelni.

Fehérvári Gábor Alfréd nemcsak a fellépéseken, koncerteken sikeres, hanem a rádióhallgatók is imádják. Első saját dala, a Mary Joe a slágerlisták élén áll. "A legtöbbet játszott magyar dal volt, a TOP 30-as listán a negyedik helyet sikerült elérni, de remélem, hogy van még följebb. Egészen különleges érzés, amikor az ember a rádiót hallgatva hallja a saját nevét, aztán hallja saját magát énekelni" - mondja lelkesen a fiatalember, akinek az élete a Rising Star után teljesen megváltozott. Szeretne még több saját dalt írni, élvezi a fellépéseket és persze a rajongók szeretetét is.



Megjelent: 2015. március 25. - STOP



lap teteje