First reactions of Freddie after winning Heat 1 of A Dal 2016!

2016. január 23. - ESC Bubble


A riporter gratulál Freddie-nek az elért eredményhez és megkérdezi, hogy' érzi magát. Freddie megköszöni és elmondja, hogy ez egy csodálatosan, nagyon jó érzés elsőnek lenni, még akkor is, ha még nagyon az elején tart a verseny, illetve hogy nagyszerű érzés volt a színpadon állni és megtiszteltetés ilyen kiváló énekesekkel együtt ott lenni, akiket nagyon kedvel, és akik hatalmas energiákat adnak át a színpadon. Freddie nagyon hálás a zsürinek a meglátásokért.

A riporter szerint nagyszerű, hogy megnyerte az elődöntőt, mellyel Freddie is egyetért, hozzátéve ismét, hogy mindig jó érzés nyerni, de ez még nagyon a kezdet, még sehol sincsenek. Ez egy remek start, de még nagyon sokat kell dolgozni, van min javítani és ezt is szeretné tenni az elkövetkező hetekben.

Következő kérdés, hogyan tervezi a javítást, tökéletesítést, változtat-e a dalon. Válaszában Freddie kitért arra, hogy először is visszanézi az előadást, legelőször a dalt, hogy az jó volt-e, aztán a többit, pl. hogy valóban túl sokat tartja-e csukva a szemét, amit a zsűri is említett.

Az ESC Hungary web-szavazáson a Pioneer lett az első, a nemzetközi szavazók szerint ez volt a legjobb dal az este. Freddie a riporter kérdésére, miszerint üzen-e valamit a nézőknek, először "kereste a szavakat", majd megköszönte, hogy szeretik ezt a dalt, mert sokat jelen neki, nekik és örül, hogy ezek szerint a nézőknek is.