INTERJÚK, BESZÁMOLÓK


2016. 11. 29. - Budapest Airport

Freddie – ismét nemzetközi közönség előtt

Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie a budapesti repülőtéren is megérintette az embereket kisugárzásával, sármjával és tehetségével. A reptéri minikoncert-sorozat legújabb fellépője profi hangzást és kiváló hangulatot varázsolt a SkyCourtban várakozó utasok számára. A koncert után az idei sikerekről, az utazásról és jövőbeli tervekről beszélgettünk a győri énekessel.

2016. 11. 25. - kisalfold.hu

Győr büszke lehet rá: Freddie új dalai nagyot szóltak az Akváriumban

Vadonatúj dalait teltházas koncerten mutatta be a győri Fehérvári Gábor Alfréd csütörtök este. A Mary Joe, vagy a Pioneer után magasan volt a léc: sikerült olyan albumot készíteni, ami szintén toplistás lesz?

2016. 11. 10. - BAON.hu

Freddie visszatérne Kecskemétre

Freddie ma este először ad koncertet Kecskeméten. Rajongói nagy örömére az új albumból is ad ízelítőt a népszerű fiatal énekes. A Hírös Agorás klubkoncert kapcsán beszélgettünk Fehérvári Gábor Alfréddal, a zenei világban Freddie néven ismertté vált tehetséggel.

2016. 10. 31. - kisalfold.hu

Freddie: remélem, mindenben a javamra változtam

Pioneers címmel jelenik meg Fehérvári Gábor Alfréd első albuma. Az új dalokat a november 24-i lemezbemutatón énekli először élőben. A győri énekes a dalszerzésből is kivette a részét, különleges hangvételű felvételek is születtek.

2016. 09. 08. - aTEMPO.sk

Mindig a következő lépcsőfokra koncentrálok

Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd a nyár végén második alkalommal adott koncertet Felvidéken. A Dal 2016-os győztesével bősi koncertje előtt sikerült beszélgetnem, ahol terveiről és vágyairól mesélt.

2016. 08. 07. - budafokiborfesztival.hu

A Pioneer és a Mary Joe a Pezsgő téren

Freddie a 2016-os eurovíziós magyar dalválogató, azaz A Dal 2016 győzteseként a Pioneer című dallal utazott Stockholmba, az Eurovíziós Dalfesztiválra, ahol – bár az első öt hely valamelyikére látták esélyesnek – a 19. helyen végzett. A Rising Star tehetségkutató műsorában feltűnt és ott negyedik helyet szerző Fehérvári Gábor Alfréd, művésznevén Freddie a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál vendégeként a Pezsgő téren énekel majd.

2016. 08. 05. - BAON.hu

Freddie: a zene által szeretnék megítéltetni

Freddie-nek mindig jut ideje a rajongóira. Ezt vasárnap soltvadkerti koncertje után is bebizonyította, amikor türelmesen és kedvesen fogadta az autogramért sorban állókat. Lapunknak is készségesen adott interjút.

2016. 07. 27. - Frisss.hu

Koncertek ezerrel, album készülőben - interjú Freddie-vel

Rising Star, A Dal 2016, Eurovíziós Dalfesztivál - ha ezt a három televíziós műsort egymás után említjük, rögtön egy tehetséges, fiatal énekes, Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd jut eszünkbe. Sárváron jártunk, ahol elcsíptük és jól kikérdeztük a Stockholm óta eltelt időszakról, no meg a terveiről is érdeklődtünk.

2016. 06. 23. - Szuperinfo

"Mondanivaló nélkül nincs zene számomra"

Alig több mint egy hónap telt el az Eurovíziós Dalfesztivál stockholmi döntője óta, amikor az egész ország egy emberként szorított Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie sikeres szerepléséért.

2016. 05. 27. - 061.hu

"Minőségi, magyar nyelvű dalokat szeretnék készíteni"

A hírcsatornák tele vannak az énekesről, a hozzá fűzött várakozásokról és a srác egy elejtett félmondatát felnagyító, a csalódottságot középpontba állító hírekkel. Természetesen, ha valaki indul egy versenyen, és nem győz, akkor csalódott egy kicsit. De van élet az Eurovízión túl is, és Freddie már erre készül. Mi pedig inkább erről kérdeztük.

2016. 05. 19. - Győr+ Online

Első nagylemeze előtt az Eurovíziót megjárt Freddie

A győri Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie, bár kiválóan teljesített az Eurovíziós Dalfesztivál stockholmi döntőjén, a vártnál jóval hátrább végzett a rangsorban. Csalódottsága érthető, de a győriek és a magyarok egy emberként kiállnak mellette, és talán jobban szeretik, mint a döntő előtt.

2016. 05. 13. - esc hungary

Freddie: azon vagyunk, hogy az utánunk következőnek ne legyen kedve színpadra lépni

Csütörtökön találkoztunk Freddie-vel, hogy beszélgessünk a keddi élményekről és a szombati döntőről.

2016. 05. 04. - Unlimited Magazin

„Ha kell, meghalok a színpadon”– interjú Freddie-vel

Az elkövetkező két hét egész biztosan róla fog szólni és hisszük, hogy nem csak Magyarország, de egész Európa is az ő dalától lesz majd hangos. Nagy verseny ez, ő pedig – mint kiderült – igazi versenyszellem. A dallamok előtt sokáig a labdát favorizálta és a testedzést énekesként is, a mai napig fontosnak tartja. ...

2016. 05. 04. - esc hungary

Fontos dolognak tartom, hogy közvetítsünk is valamit a dalunkkal

Fehérvári Gábor Alfréd nevét 2015 év elején ismerhette meg igazán a közönség, amikor a RISING STAR énekes tehetségkutatóban a 4. helyen végzett. Magabiztos énekhang, sportos megjelenés ez jellemzi őt. ...

2016. 04. 22. - kisalfold.hu

Freddie titkát leleplezték a rajongók

Nincs megállás: a győri Fehérvári Gábor Alfrédnak szinte minden perce foglalt, most épp a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató elődöntője jön. Ennek kapcsán kérdeztük az énekest.

2016. április 18. - Zene.hu

Freddie versennyel készül az Eurovízióra

A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutatón való szereplés segíti a felkészülésemet az Eurovíziós Dalfesztiválra, hiszen áprilisban az Akvárium Klubban is sok néző előtt énekelhetek - mondta Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) az MTI-nek.

2016. 04. 13. - Cronicas de Eurofestivas

I am excited, and want to do my best, by staying true to myself

Gábor Alfréd Fehérvári, or simply Freddie, is the singer who'll represent Hungary in this year's Eurovision. Freddie is well-known in his home country for finishing 4th in the local version of the program Rising Star in 2015. Now he's going to represent Hungary in Sweden with "Pioneer".

2016. 04. 11. - PannonHírnök.Com

„Ez édes teher”- interjú Fehérvári Gábor Alfréddal

A „Menjünk világgá!” Utazási Kiállításon adott nagysikerű koncertet Freddie, akivel a fellépés előtt beszélgettünk, Miskolcon.

2016. 04. 8. - Székely Hírmondó

Freddie megérintene dalaival

Freddie, vagyis Fehérvári Gábor Alfréd rövid idő alatt nagy utat járt be, és februárban, megnyerve a dalválasztó versenyt, jogot szerzett arra, hogy a magyarokat képviselje az Eurovízió svédországi döntőjében…

2016. 04. 04. - Borsod Online

Interjú: Freddie

Béres Szabi beszélgető partnere Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis “Freddie” a 2015-ös Rising Star c. műsor negyedik helyezettje, és A Dal 2016 győztese volt, aki sok érdekességet megosztott az olvasókkal.

2016. 03. 22. - Eurovision Addict

Freddie: "I'm in love with music and I feel endless joy when getting on stage"

Lets start the day with a new interview, this time is from the artist who is going to represent Hungary this year. Here are the answers of FREDDIE

2016. 03. 09. - Demokrata

Európa úttörője

A Dal zsűrije és a közönség is az ő dalát értékelte legjobbnak, így Freddie képviselheti Magyarországot a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválon májusban. Fehérvári Gábor Alfréd énekessel a győztes dal üzenete mellett arról beszélgettünk, ki is ő valójában.

2016. 03. 05. - kisalfold.hu

Eurovízió - A győri Freddie daláért Ciprustól Oroszországig rajonganak

A főiskolai előadásokon dalszöveget, verseket írogatott a tananyag helyett, de akkor még nem tudta biztosan, hogy a zenét választja. Élete legjobb döntésének tartja, hogy végül elhatározta: a tanteremből lép egyet a teljes ismeretlenbe.

2016. 03. 03. - Blikk, SztárChat

Ebben hisz Freddie, A Dal győztese!

Freddie volt a Sztár Chat vendége, és örömmel válaszolt az olvasók kérdésére, akik nagyon szurkolnak neki Stockholmban.

2016. 03. 03. - Blikk

Térdsérülés miatt lett énekes Freddie

Kiskorától kezdve szeretett énekelni Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd (25), a stockholmi Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója az első nyilvános próbálkozására mégis fájdalmas pillanatként emlékszik.

2016. 02. 29. - origo

Freddie: Valószínűleg soha nem leszek teljesen elégedett

A Dal 2016-ot Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie nyerte, ő képviseli majd Magyarországot a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes igazán fel sem fogta még, hogy az idei mezőnyből neki szavaztak bizalmat a zsűritagok és a nézők.

2016. 02. 28. - kisalfold.hu

Freddie biciklivel menne Stockholmba

Még napokig tart, mire feldolgozza a győzelmet, ha választhatna, inkább biciklivel menne Stockholmba, az idei Eurovíziós Dalfesztivál helyszínére. A győri Fehérvári Gábor Alfréd ,'Freddie' és a Pioneer című dal nyerte szombat este A Dalt, az előadó végtelenül hálás a közönségnek. Cikkünkben megszólal Frenreisz Károly, Both Miklós is.

2016. 02. 28. - nyeremenyhirek.com

A Dal 2016 - Freddie: "Felfoghatatlan érzés"

A Duna és a Duna World csatornán élőben sugárzott döntőben a nyolc finalista mezőnyét a szakmai zsűri pontozással négyre szűkítette. Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) előadásában a Pioneer, Oláh Gergőtől a Győz a jó, a Kállay Saunders Bandtől a Who We Are és Petruska dala, a Trouble In My Mind közül a tévénézők választották ki a nyertest és így Magyarország kedvenc dalát.

2016. 02. 26. - esc hungary

Körkérdés a Dal 2016 döntőseihez

Ezen a hétvégén újabb országok döntenek indulóikról, köztük Magyarország is. Igen, elérkezett A Dal 2016 döntőjének hétvégéje, hamarosan véget ér a 3 elődöntőt és 2 középdöntőt felsorakoztató magyar nemzeti válogató. A döntőbe összesen nyolcan jutottak be, őket faggattam ki a véghajrában.

2016. 02. 25. - ridikulmagazin.hu

Mindent az érzések mozgatnak

A magas, délceg, szerény és nagyon tehetséges ifjú énekes Győrből indult a zenekedvelők szívének meghódítására. És bár nem olyan régen robbant be a zeneiparba, azóta sikert sikerre halmoz. Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie meglepő tudatossággal és józansággal tekint az őt körülvevő rajongásra, és igazából csak az foglalkoztatja, mit adhat a dalaival az embereknek.

2016. 02. 24. - kisalfold.hu

A győri Freddie a VOLT színpadára fellép, a jégpályára nem

Az már biztos: a győri Fehérvári Gábor Alfréd koncertet ad a VOLT Fesztiválon. Ám előtte még jön a szombati mérföldkő: A Dal döntője.

2016. 02. 19. - kisalfold.hu

A Dal: a győri Freddie elsöprő előadásra készül szombaton

A finálé lesz a tét az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyén, A Dalban szombaton. A győri Fehérvári Gábor Alfréd is újra előadja a Pioneert.

2016. 02. 03. - InStyle

Style Award stíluspercek #24 – Fehérvári Gábor Alfréd

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Fiatal tehetség kategóriában a jelöltek között van Fehérvári Gábor Alfréd is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra.

2016. 01. 28. - webradio.hu

Nagy-Szín-Pad!: idén 12 előadó versenyez

Idén harmadszor rendezi meg a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató versenyt a Petőfi Rádió, a VOLT Produkció és a Sziget Szervezőiroda. A zenei szakma zsűrije 12 hazai előadót választott.

2016. 01. 22. - esc hungary

Freddie: Azt szeretném sugallni, hogy nem kell beállni a sorba

Idén közelebb hozzuk a Dal 2016 énekeseit, egy-egy rövidebb interjút készítünk velük. Kezdetnek olvassátok el a Fehérvári Gábor Alfréddal készült kérdezz-feleleket.

2016. 01. 22. - kisalfold.hu

Freddie: a közönség bizalma a lényeg

A ma esti, első elődöntőben tíz pályamű mérettetik meg, színpadra lép a verseny két megyei előadója is: Fehérvári Gábor Alfréd, valamint a ByTheWay együttes tagjaként Feng Ya Ou Ferenc. Mindkét énekest próbák sora várta a héten, a felkészülés idején kérdeztük őket a céljaikról.

2016. 01. 08. - PannonHírnök .Com

Freddie izgatottan készül az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára

Fehérvári Gábor Alfréd, alias Freddie izgatottan készül a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára. A Sláger Híradóban az énekes a versenyben résztvevő számról, karrierjéről is mesél majd, de azt is elárulja, hogy kik inspirálják alkotás közben.

Korábban...




lap teteje